Surveilleren

Het is een bekend gegeven: een tekort aan surveillanten tijdens toetsweken of examens. Nimbles helpt jouw school graag met dit probleem. Wij denken mee en gaan aan de slag om ook voor jouw school snel surveillanten te vinden.

Meteen regelen

DSC 9403 2

Wie zijn onze surveillanten?

Onze surveillanten zijn serieuze studenten die snel een dagdeel of hele dagen kunnen worden ingezet. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij denken graag met je mee!

Wat doen de surveillanten?

Surveillanten van Nimbles ontnemen werk van docenten. Surveillanten worden ingezet tijdens toetsweken, school- en centraal examens, inhaaltoetsen en tijdens de opvang van lesuitval. Bij Nimbles hebben surveillanten een onboarding. Daarnaast bereiden de surveillanten zich voor met een specifieke briefing van de school, zo weten de surveillanten wat er van hen wordt verwacht. 

Wat kost het inzetten van surveillanten?

Elke aanvraag is anders en hiermee is ook elk kostenplaatje anders. Wij kijken naar de locatie, het aantal uren en de diensten die geleverd moeten worden. Nimbles is een van de goedkoopste aanbieders van surveillanten! Hoe we dat doen? Een klein team, geen dure softwareprogramma's of prijzig kantoorpand. Wil je een inschatting of een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in, wij komen zo snel mogelijk bij je terug! 

 

Zo eenvoudig werkt het.

Flexibel

Nimbles betekent flexibel en is dat ook! Voor allerhande ondersteuning ben je bij ons aan het juiste adres.

Studenten

Nimbles werkt met studenten met verschillende achtergronden en opleidingen. Door deze diversiteit kan Nimbles aan vrijwel alle vragen voldoen.

Jarenlange ervaring

Nimbles heeft sinds 2016 ervaring in het ondersteunen van leerlingen en scholen. Verschillende diensten zijn op tientallen scholen ingezet. Dit naar grote tevredenheid van de scholen die ons hebben ingeschakeld. 

Vraag direct informatie aan

 

 

Vraag en antwoord over bijbanen in het onderwijs.

Hoe gaan jullie te werk?

Wanneer wij jouw aanvraag binnenkrijgen, gaan wij direct aan de slag! Wij zetten ons brede studentennetwerk in en kijken wie gepast is voor jouw aanvraag. Wij maken een schema en houden jullie natuurlijk op de hoogte van de vorderingen. 

Wat zijn de kosten van Nimbles studenten?

Goede vraag! Nimbles is een van de goedkoopste aanbieders van surveillanten! Hoe we dat doen? Een klein team, geen dure softwareprogramma's of prijzig kantoorpand. 

Elke aanvraag is anders en hiermee is ook elk kostenplaatje anders. Wij kijken naar de locatie, het aantal uren en de diensten die geleverd moeten worden. Wil je een inschatting of een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht, wij komen zo snel mogelijk bij je terug! 

De andere mogelijkheden op een rijtje