Bijles

Onze bijlesdocenten zijn natuurlijk inhoudelijk uitstekend onderlegd in hun vak. Minstens zo belangrijk is dat zij deze kennis ook goed, rustig en duidelijk kunnen overbrengen, een-op-een of in kleine groepen leerlingen.

Kopie Van A14A1223

Wie zijn onze bijlesdocenten?

De bijlesdocenten van Nimbles zijn enthousiaste studenten die graag willen bijdragen in het onderwijs. Wij screenen de bijlesdocenten voordat zij aan de slag gaan. Voor elk vak en elk niveau hebben wij een geschikte bijlesdocent, die op aanwijzing van de vakdocent de leerlingen verder kan helpen of uitdagen.

 

Wat doen onze bijlesdocenten?

Bijlesdocenten geven online of fysiek bij jullie op school bijles. Dit kan een-op-een met een leerling of in groepjes van maximaal vier leerlingen. De bijlessen sluiten aan op de reguliere lessen. De lesstof wordt in samenwerking met de vakdocent afgesproken. 

 

Wat kosten onze bijlesdocenten?

Elke aanvraag is anders en hiermee is ook elk kostenplaatje anders. Wij kijken naar de locatie, het aantal uren en het aantal leerlingen. Wil je een inschatting of een offerte aanvragen? Vul het contactformulier hieronder in, wij komen zo snel mogelijk bij je terug! 

Vraag direct informatie aan

 

 

De andere mogelijkheden op een rijtje