Nimbles bij jou op school

Is er bij jou op school behoefte aan surveillanten, bijlesdocenten en/of technische onderwijsassistenten? Nimbles heeft ze in huis! 
Ook voor ondersteuning in de klas, tijdens een excursie of voor administratieve taken biedt Nimbles graag een helpende hand. Onze studenten staan te trappelen om bij jou op school aan de slag te gaan.

Contact  

IMG 9191 2

Zo eenvoudig werkt het.

Stap 1. Kennismaken

Je neemt vrijblijvend contact op met Nimbles. Dit kan online, maar wij komen natuurlijk ook graag bij je langs op school. Via deze eerste kennismaking wordt direct duidelijk waar jouw school behoefte aan heeft en wat Nimbles hierin kan betekenen. 

Stap 2. Afspraken maken

Wanneer precies duidelijk is wat Nimbles voor jullie kan betekenen, maken we een selectie van de juiste studenten die jouw school komen ondersteunen. Zodra er duidelijke afspraken zijn gemaakt, zijn onze studenten direct inzetbaar. 

Stap 3. Aan de slag!

Afspraken zijn gemaakt, studenten zijn geselecteerd en onze planning is met jullie gedeeld: we kunnen aan de slag! Onze studenten zijn op tijd en weten wat er van hen wordt verwacht. 

Ik werk op verschillende scholen en geen dag is het zelfde!

Leila - Surveillant

Nimbles. Wendbaar in begeleiding

Voor scholen
Flexibel

Nimbles betekent flexibel en is dat ook! Voor allerhande ondersteuning ben je bij ons aan het juiste adres.

Studenten

Nimbles werkt met studenten met verschillende achtergronden en opleidingen. Door deze diversiteit kan Nimbles aan vrijwel alle vragen voldoen.

Jarenlange ervaring

Nimbles heeft sinds 2016 ervaring in het ondersteunen van leerlingen en scholen. Verschillende diensten zijn op tientallen scholen ingezet. Dit naar grote tevredenheid van de scholen die ons hebben ingeschakeld. 

FAQ

Hoe gaan jullie te werk?

Wanneer wij jouw aanvraag binnenkrijgen, gaan wij direct aan de slag! Wij zetten ons brede studentennetwerk in en kijken wie gepast is voor jouw aanvraag. Wij maken een schema en houden jullie natuurlijk op de hoogte van de vorderingen. 

Wat zijn de kosten van Nimbles studenten?

Goede vraag! Nimbles is een van de goedkoopste aanbieders van surveillanten! Hoe we dat doen? Een klein team, geen dure softwareprogramma's of prijzig kantoorpand. 

Elke aanvraag is anders en hiermee is ook elk kostenplaatje anders. Wij kijken naar de locatie, het aantal uren en de diensten die geleverd moeten worden. Wil je een inschatting of een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht, wij komen zo snel mogelijk bij je terug! 

Waar kunnen wij de studenten voor inzetten?

Studenten van Nimbles kunnen worden ingezet voor het surveilleren bij toetsen en examens, maar ook om bij te springen bij lesuitval. 
Ook kunnen zij bijlessen verzorgen en gaan ze graag mee als begeleider op schoolreis. 
Daarnaast helpen studenten je met het uitdelen en ophalen van boeken en het opruimen van de school voor de vakantie.