Het Nimbles Team

Nimbles startte in 2016 als platform voor bijlesdocenten voor particulieren. In de loop der jaren nam het lerarentekort toe en werd kansenongelijkheid in het onderwijs een toenemend probleem. Nimbles wilde meer leerlingen en docenten helpen. In 2020 startte Nimbles op scholen. Zo konden meer leerlingen bijles krijgen en werden docenten ontlast. Inmiddels zijn wij veel meer dan een bijlesbedrijf. Wij helpen op scholen met surveillanten, student-TOA's en nog veel meer! 

Team

Yara Foto)
Directeur
LinkedIn

Yara Klifman

Mijn naam is Yara, woonachtig in Amsterdam. In maart 2017 ben ik als stagiaire begonnen en sinds november 2020 mag ik mijzelf directeur van Nimbles noemen. Samen met Merel en Emma werk ik aan de missie van Nimbles: zoveel mogelijk leerlingen helpen aan kwalitatief goede en betaalbare bijlessen én de werkdruk voor docenten verlagen. Ik houd mij voornamelijk bezig met leerlingen en scholen in het VO en ik ben gek op operationele en administratieve uitdagingen. Voor meer informatie ben ik goed te bereiken via yara@nimbles.com en vertel ik je graag meer over ons mooie bedrijf.

Emma Foto)
Projectmanager Onderwijs
LinkedIn

Emma Houwaard

Mijn naam is Emma. Na mijn master Onderwijs & Innovatie heb ik gewerkt bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hier heb ik veel geleerd, maar ik wilde vooral echt iets betekenen en met mijn voeten in de klei staan. Deze mogelijkheid heb ik nu bij Nimbles. Samen met Merel en Yara zorg ik ervoor dat scholen ons kunnen vinden en dat leerlingen gematcht worden met onze bijlesdocenten en surveillanten. Ook houd ik mij bezig met ons beleid en strategische vraagstukken. Het contact met docenten en scholen vind ik het leukst, ik kom dan ook graag met jullie in contact via: emma@nimbles.com.

Webp Image)
Projectmanager Onderwijs
LinkedIn

Merel Brockhoff

Ik ben Merel en woon in Amsterdam. Tijdens mijn master Onderwijs & Innovatie liep ik stage bij Nimbles en heb ik als tutor gewerkt. Nu werk ik op het kantoor van Nimbles en zorg ik dat wij zo veel mogelijk leerlingen de geschikte tutor bieden. Ik houd mij bezig met de kwaliteit van de tutoren en lopende projecten op scholen. Het contact met tutoren en scholen vind ik het leukst, ook in contact komen? Ik ben bereikbaar op: merel@nimbles.com.

Wil je ons iets vragen?

WhatsApp ons!