We helpen je graag verder

Nimbles is in 2016 begonnen als platform voor particulieren. De vraag naar aanvullend onderwijs groeide hard en ook het aanbod van aanvullend onderwijs nam toe. Nimbles heeft een platform gecreëerd waar vraag en aanbod samenkomen.

Nimbles kan veel leerlingen helpen! Wij hebben ervaren tutoren op het platform in huis en zijn daarbij van mening dat bijles voor iedereen beschikbaar moet zijn. Zo werkt Nimbles sinds 2020 ook samen met scholen en helpt Nimbles steeds meer leerlingen. Naast leerlingen helpen met bijlessen, helpt Nimbles ook op scholen door surveillanten en technisch onderwijsondersteuners aan te bieden. 

Nimbles betekent wendbaar. En dat zijn wij ook! Samen kijken wij naar de mogelijkheden bij jullie op school.

Kunnen wij jouw school helpen?

Stel je vraag

Yara Foto

Enthousiast, ervaren en betrokken team.

Emma Foto)
Projectmanager Onderwijs
LinkedIn

Emma Houwaard

Mijn naam is Emma. Na mijn master Onderwijs & Innovatie heb ik gewerkt bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hier heb ik veel geleerd, maar ik wilde vooral echt iets betekenen en met mijn voeten in de klei staan. Deze mogelijkheid heb ik nu bij Nimbles. Samen met Merel en Yara zorg ik ervoor dat scholen ons kunnen vinden en dat leerlingen gematcht worden met onze bijlesdocenten en surveillanten. Ook houd ik mij bezig met ons beleid en strategische vraagstukken. Het contact met docenten en scholen vind ik het leukst, ik kom dan ook graag met jullie in contact via: emma@nimbles.com.

Yara Foto)
Directeur
LinkedIn

Yara Klifman

Mijn naam is Yara, woonachtig in Amsterdam. In maart 2017 ben ik als stagiaire begonnen en sinds november 2020 mag ik mijzelf directeur van Nimbles noemen. Samen met Merel en Emma werk ik aan de missie van Nimbles: zoveel mogelijk leerlingen helpen aan kwalitatief goede en betaalbare bijlessen én de werkdruk voor docenten verlagen. Ik houd mij voornamelijk bezig met leerlingen en scholen in het VO en ik ben gek op operationele en administratieve uitdagingen. Voor meer informatie ben ik goed te bereiken via yara@nimbles.com en vertel ik je graag meer over ons mooie bedrijf.

Webp Image)
Projectmanager Onderwijs
LinkedIn

Merel Brockhoff

Ik ben Merel en woon in Amsterdam. Tijdens mijn master Onderwijs & Innovatie liep ik stage bij Nimbles en heb ik als tutor gewerkt. Nu werk ik op het kantoor van Nimbles en zorg ik dat wij zo veel mogelijk leerlingen de geschikte tutor bieden. Ik houd mij bezig met de kwaliteit van de tutoren en lopende projecten op scholen. Het contact met tutoren en scholen vind ik het leukst, ook in contact komen? Ik ben bereikbaar op: merel@nimbles.com.

Waarom Nimbles?

Flexibel

Nimbles betekent flexibel en is dat ook! Voor allerhande ondersteuning ben je bij ons aan het juiste adres.

Studenten

Nimbles werkt met studenten met verschillende achtergronden en opleidingen. Door deze diversiteit kan Nimbles aan vrijwel alle vragen voldoen.

Jarenlange ervaring

Nimbles heeft sinds 2016 ervaring in het ondersteunen van leerlingen en scholen. Verschillende diensten zijn op tientallen scholen ingezet. Dit naar grote tevredenheid van de scholen die ons hebben ingeschakeld. 

De TOA's van Nimbles ondersteunen onze vakdocenten met het voorbereiden en begeleiden van de practica van de beta-vakken. Zo kunnen onze docenten meer aandacht besteden aan de individuele leerbehoeften van de scholieren.

Stephan - Coördinatior VWO 4, 5 en 6