Technisch Onderwijs Assistent

Heb je wel eens gehoord van een TOA? Dat is een Technisch Onderwijs Assistent. Volg jij een technische studie en kan jij goed overweg met pubers? Als student-TOA help je bij het voorbereiden van practicum opdrachten en tijdens de practicum lessen. Zo kan je de leerlingen enthousiast maken voor jouw technische studie!  

Rotterdam
2 tot 12 uur
HBO/WO
Meld je direct aan!
Corona Brengt Extra Vaart In Digitalisering Onderwijs Bij Hogeschool Leiden

Wat ga je doen?

Je werkt samen met de vakdocenten van biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek. Je zorgt dat het practicumlokaal klaar is voor de opdrachten, loodst de leerlingen door de opdrachten heen en beantwoordt hun vragen. De vakdocenten komen vaak handen te kort tijdens de practicum lessen, dus ben jij de helpende hand! Na de les help je met het ordenen en opruimen van het lokaal, zodat de volgende klas weer lekker aan de slag kan. 

Wie ben jij?

Je bent (of was) een technische hbo/wo student en enthousiast over technische opleiding. Je kan goed overweg met een stel pubers en vindt het leuk om ze uit te dagen en te ondersteunen indien nodig. Samenwerken met vakdocenten gaat je goed af en je kan goed overzicht houden in een klaslokaal. Ervaring is niet nodig, een pro-actieve en enthousiaste houding wel!

Wie zijn wij?

Wij zijn Nimbles! Wij helpen sinds 2020 op verschillende scholen door Nederland. Daar waar leraren te kort zijn, zetten wij studenten in om de werkdruk te verlagen. Nimbles zorgt voor surveillanten, bijlesdocenten, student TOA's en ander ondersteunend personeel. Wij zijn een klein team en kennen elke surveillant bij naam! Wil je zien wie het HQ-Nimbles team is, kijk dan hier!

Wat bieden we jou?

  • Jouw technische kennis in de praktijk brengen!
  • Een goed uurtarief en een overzichtelijk schema met jouw uren aan het eind van de maand
  • Ervaren hoe het is om in het onderwijs te werken

Als student-TOA bereid ik de opdracht voor, zet materialen klaar, help leerlingen en begeleid het opruimen. De vakdocenten en ik zijn goed op elkaar ingespeeld en leerlingen stellen mij vragen over mijn technische studie. 

Laudy - Student TOA

Direct aanmelden voor deze baan

Vragen over een bijbaan in het onderwijs

Hoeveel verdien ik per uur?

Goede vraag! Zeker niet onbelangrijk namelijk. Het uurloon hangt af van de functie en locatie. Er zitten verschillen tussen werken als bijlesdocent, TOA en surveillant. Maar bij Nimbles krijg je altijd goed betaald! We vertellen je meer tijdens een kennismaking!

Hoe kan ik werken bij Nimbles?

Wanneer je je aanmeldt via het formulier, nemen wij contact met je op en vertellen we je over hoe we te werk gaan. We kijken of jij in jouw regio aan de slag kan!

Deze vacature delen