Surveillant

Een toetsweek, schoolexamens of centraal examens. Vaak hebben wij surveillanten nodig! Samen met andere surveillanten van Nimbles werk je op een school en zorg je ervoor dat er niet wordt gespiekt! 

Door heel Nederland
2 tot 12 uur
Alle opleidingen
Meld je direct aan!
IMG 4530

Wat ga je doen?

Als surveillant ben je (mede) verantwoordelijk voor soepel en eerlijk verloop van het toets- en examenproces. Je deelt toetsen uit, haalt ze op, loopt rond en zorgt dat de leerlingen niet spieken. Ook kan je surveilleren in een studiezaal. Hier maken leerlingen zelfstandig hun huiswerk, jij zorgt dat er een fijne werksfeer is. 

Wie ben jij?

Je bent student of hebt een tussenjaar en vindt het leuk om op middelbare scholen te helpen. Je bent pro-actief en helpt waar nodig. Je vindt het leuk om met kinderen (pubers!) te werken. Ervaring is niet nodig, een actieve houding en zin om aan de slag te gaan wel! 

Wie zijn wij?

Wij zijn Nimbles! Wij helpen sinds 2020 op verschillende scholen door Nederland. Daar waar leraren te kort zijn, zetten wij studenten in om de werkdruk te verlagen. Nimbles zorgt voor surveillanten, bijlesdocenten en ander ondersteunend personeel. Wij zijn een klein team en kennen elke surveillant bij naam! Wil je zien wie het HQ-Nimbles team is, kijk dan hier!

Wat bieden we jou?

  • Flexibele werktijden, werken wanneer het jou uitkomt!
  • Een goed uurtarief en een overzichtelijk schema met jouw uren aan het eind van de maand
  • Veel contacten met andere studenten en de mogelijkheid om samen te werken met vrienden
  • Ervaren hoe het is om aan de andere kant van het klaslokaal te staan en als docent gezien te worden

Ik werk op verschillende scholen en geen dag is het zelfde!

Leila - Surveillant

Direct aanmelden voor deze baan

Wil je ons iets vragen?

WhatsApp ons!

Vraag en antwoord over bijbanen in het onderwijs.

Hoeveel verdien ik per uur?

Goede vraag! Zeker niet onbelangrijk namelijk. Het uurloon hangt af van de functie en locatie. Er zitten verschillen tussen werken als bijlesdocent, TOA en surveillant. Maar bij Nimbles krijg je altijd goed betaald! We vertellen je meer tijdens een kennismaking!

Hoe kan ik werken bij Nimbles?

Wanneer je je aanmeldt via het formulier, nemen wij contact met je op en vertellen we je over hoe we te werk gaan. We kijken of jij in jouw regio aan de slag kan!

Deze vacature delen