Bijlesdocent

Sommige leerlingen hebben extra uitleg of juist meer uitdaging nodig! Waar de docent aandacht moet verdelen over een klas, heb jij juist maar één of een paar leerlingen voor je. Zo kunnen de leerlingen alle vragen stellen en kan jij de uitleg aanpassen aan hun niveau!
Door heel Nederland
2 tot 12 uur
Alle opleidingen
Meld je direct aan!
DSC 9302 2

Wat ga je doen?

Je werkt op een of verschillende scholen en geeft les aan een leerling of een klein groepje leerlingen. Je geeft extra uitleg, signaleert waar ze vastlopen en helpt ze met het begrijpen van de stof. Bijles geven gaat verder dan dat, je motiveert de leerlingen en geeft ze het vertrouwen dat ze nodig hebben! 

Wie ben jij?

Je bent (of was) een hbo/wo student en enthousiast over de vakken waarin jij bijles kan geven. Je kan goed overweg met een stel pubers en vindt het leuk om ze uit te dagen! Je kan goed samenwerken met de vakdocent als dat nodig is en je hebt een engelengeduld. Ervaring is niet nodig (wel handig!), een pro-actieve en jouw inzet wel!

Wie zijn wij?

Wij zijn Nimbles! Wij helpen sinds 2020 op verschillende scholen door Nederland. Daar waar docenten te kort zijn, zetten wij studenten in om de werkdruk te verlagen. Nimbles zorgt voor surveillanten, bijlesdocenten, student TOA's en ander ondersteunend personeel. Wij zijn een klein team en kennen elke surveillant bij naam! Wil je zien wie het HQ-Nimbles team is, kijk dan hier!

Wat bieden we jou?

  • Flexibele werktijden, werken wanneer het jou uitkomt!
  • Een goed uurtarief en een overzichtelijk schema met jouw uren aan het eind van de maand
  • Jouw enthousiasme voor jouw bijlesvakken overbrengen
  • Ervaren hoe het is om in het onderwijs te werken

Via Nimbles geef ik al 3 jaar bijles op verschillende scholen! De sfeer met de leerlingen is heel goed, ze durven alles te vragen, hun zelfvertrouwen groeit en de cijfers worden beter.

Thomas - Bijlesdocent

Direct aanmelden voor deze baan

Vragen over een bijbaan in het onderwijs

Hoeveel verdien ik per uur?

Goede vraag! Zeker niet onbelangrijk namelijk. Het uurloon hangt af van de functie en locatie. Er zitten verschillen tussen werken als bijlesdocent, TOA en surveillant. Maar bij Nimbles krijg je altijd goed betaald! We vertellen je meer tijdens een kennismaking!

Hoe kan ik werken bij Nimbles?

Wanneer je je aanmeldt via het formulier, nemen wij contact met je op en vertellen we je over hoe we te werk gaan. We kijken of jij in jouw regio aan de slag kan!

Deze vacature delen