Bijbaan in het onderwijs

Ben jij op zoek naar een flexibele en uitdagende bijbaan in het onderwijs? Dat kan bij Nimbles!

Als je werkt voor Nimbles kan je aan de slag op middelbare scholen. Je kan bijles geven, surveilleren of technisch onderwijs ondersteuner worden! Geen dag is het zelfde, de diensten zijn flexibel en werken op scholen staat goed op je CV. 

Meld je aan! Of WhatsApp ons voor meer informatie!

Contact opnemen

Tutor3 2

Wat verwacht Nimbles van jou?

Als jij het Nimbles team komt versterken verwachten wij dat je goed omgaat met de verantwoordelijkheid die wij je geven, je passie voor het onderwijs en jouw vakkennis op de leerlingen kan overbrengen en dat je natuurlijk enthousiasme uitstraalt!

Wat kan jij van Nimbles verwachten?

Nimbles bestaat uit een team met jonge enthousiaste mensen, allen met een hart voor het onderwijs. 
We kijken goed of de school waar jij wordt ingepland wel bij jou past. Ook zorgen wij voor een goede onboarding, zodat je weet wat er van je wordt verwacht. Daarnaast krijg je een goede briefing van de school, zodat jij lekker aan de slag kan op de school.


Wij staan voor persoonlijke begeleiding en laagdrempelig contact. Je kan ons altijd even bellen of appen als je een vraag hebt!

Ik werk op verschillende scholen en geen dag is het zelfde!

Leila - Surveillant

Onze vacatures

IMG 4530)
Door heel Nederland

Surveillant

Een toetsweek, schoolexamens of centraal examens. Vaak hebben wij surveillanten nodig! Samen met andere surveillanten van Nimbles werk je op een school en zorg je ervoor dat er niet wordt gespiekt! 

Corona Brengt Extra Vaart In Digitalisering Onderwijs Bij Hogeschool Leiden)
Rotterdam

Technisch Onderwijs Assistent

Heb je wel eens gehoord van een TOA? Dat is een Technisch Onderwijs Assistent. Volg jij een technische studie en kan jij goed overweg met pubers? Als student-TOA help je bij het voorbereiden van practicum opdrachten en tijdens de practicum lessen. Zo kan je de leerlingen enthousiast maken voor jouw technische studie!  

DSC 9302 2)
Door heel Nederland

Bijlesdocent

Sommige leerlingen hebben extra uitleg of juist meer uitdaging nodig! Waar de docent aandacht moet verdelen over een klas, heb jij juist maar één of een paar leerlingen voor je. Zo kunnen de leerlingen alle vragen stellen en kan jij de uitleg aanpassen aan hun niveau!
Flexibel

Een flexibele bijbaan! Werken wanneer je wilt!

Goed op je CV

Werken in het onderwijs staat goed op je CV

Afwisselende bijbaan

Surveilleren, bijles geven of op mee op schoolreis, het kan allemaal!