Huiswerkplanner

Huiswerk. Het kan een grote struggle zijn voor leerlingen en ouders. Een goede planning kan dit een stuk makkelijker maken. Ook hier helpt Nimbles graag mee. De huiswerkplanner! 

Ook voor de (bijles)docent een fijne tool om mee te werken.

 

Scherm­Afbeelding 2023 03 15 Om 16.44.33

Een huiswerkplanner, wat is dat?
Organiseren en huiswerk plannen is het grootste struikelblok voor (beginnende) middelbare scholieren. Het kan zijn dat er weinig toezicht is op de planning van scholieren. Scholieren die wél goed kunnen plannen halen vaak betere resultaten en houden ook meer tijd over voor andere dingen! Een huiswerkplanner helpt leerlingen een handje om het indelen wat makkelijker, overzichtelijker en leuker te maken. 

Huiswerkplanner voor jouw (bijles)leerlingen

Op het internet zijn tientallen handige planners te vinden die een leerling kan gebruiken om het huiswerk te plannen. Hieronder hebben we een aantal van deze planners op een rijtje gezet:

Huiswerkplanner scheurblok

Het scheurblok is een soort kalender voor het huiswerk van jouw leerling. De pagina’s zijn ingedeeld voor een week. Het geeft in één oogopslag weer wat er nog moet gebeuren. Ook is er een handig stappenplan te vinden. Als de week weer voorbij is, kan de leerling de pagina eraf scheuren en die week achter zich laten. 

De schoolplanner
De schoolplanner is een eenvoudige planner met alleen datgene wat nodig is voor een planner. Hierdoor is deze planner overzichtelijk en simpel te gebruiken. Er staan op iedere pagina handige vakjes die de leerling kan aanvinken als de taak af is.

Huiswerkplanner Nimbles
Wil je de huiswerkplanner van Nimbles ontvangen? Stuur een mailtje naar hello@nimbles.com. De planner komt dan zo snel mogelijk per mail naar je toe! Laat de leerling de planner op de koelkast, boven het bed of op andere plek in huis waar een leerling vaak komt. Zo wordt de leerling een ster in plannen!