Dit is de privacyverklaring Nimbles B.V. (hierna te noemen: Nimbles”), ingeschreven bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64492389, inzake de website/ het online platform www.nimbles.com (hierna te noemen: de “Website”). Nimbles is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van de Website van essentieel belang is voor haar activiteiten, hierbij hoort een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. In deze verklaring lees je hoe wij je gegevens opslaan, beschermen en verwerken.

Veilige gegevensoverdracht
Wij beveiligen alle persoonsgegevens die we van je verzamelen. Met de Secure Socket Layer (SSL) nemen wij de best mogelijke maatregelen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van je gegevens door onbevoegden. Het komt voor dat andere partijen je gegevens van ons krijgen. Wij komen dan met deze partijen overeen dat zij zorgvuldig met je gegevens omgaan. Deze partijen gebruiken alleen je gegevens in overeenstemming met het doel waarmee wij de gegevens van je hebben gekregen.

Nimbles draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die via de Website wordt verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Hierbij houdt Nimbles zich aan de wet en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. Omdat onze verwerkingen binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen vallen, zijn deze niet aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens.

Gegevensregistratie en algemeen gebruik

  • Artikel 1 - Boeking
    Voor een boeking hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en je telefoonnummer nodig. Wij zullen je gegevens registreren, opslaan en verwerken voor een juiste afwikkeling van je boeking. Daarnaast kunnen deze gegevens gebruikt worden voor een eventuele latere garantie.

  • Artikel 2 - Login
    Op je account slaan we de volgende informatie op: wachtwoorden, gebruikersnaam. Zo hoef je deze gegevens niet opnieuw in te voeren. We bewaren ook – voor het gebruiksgemak van je eigen account - de gegevens van eerdere boekingen.

  • Artikel 3 - Reclamedoeleinden
    Nimbles gebruikt je gegevens voor reclamedoeleinden. Dit betekent dat wij je informatie sturen over diensten uit ons aanbod. Wij maken hierbij gebruik van e-mailreclame, voor zover je ons hiertoe uitdrukkelijk hebt gemachtigd.

  • Artikel 4 – Informatie website
    Nimbles staat nimmer in voor de juistheid en volledigheid van door gebruikers op de website geplaatste informatie en gegevens noch voor informatie en gegevens die op andere websites die toegankelijk zijn via de op de Website geplaatste hyperlinks en/of verwijzingen.

  • Artikel 5 - Social Media
    Als je social media functies gebruikt op onze site, is het mogelijk dat de leverancier van social media ons (volgens zijn beleid) informatie stuurt. Het kan bijvoorbeeld gaan om je naam, profielafbeelding, geslacht, vriendenlijsten en andere informatie die je ter beschikking heeft gesteld. Wil je dit niet? Verander dan de privacy-instellingen op je social media-account. Als je aangeeft een artikel leuk te vinden, verschijnt dat artikel op je social media-account als je bent ingelogd. Invoegtoepassingen als de knop "Vind ik leuk" en "Commentaar" van Facebook, zijn te herkennen aan een logo van Facebook. Deze invoegtoepassingen zijn stukjes Facebook op onze site. Als je op een webpagina terechtkomt die deze invoegtoepassingen gebruikt, stuurt je browser bepaalde informatie naar Facebook. Wij hebben geen zeggenschap over deze gegevensuitwisseling.

  • Artikel 6 - Nieuwsbrief
    Nimbles biedt nieuwsbrieven aan, zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Nimbles. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeld mogelijkheid opgenomen.

  • Artikel 7 - Marktonderzoek
    Het kan voorkomen dat we je vragen om deel te nemen aan een marktonderzoek. Nimbles zal dan je gegevens gebruiken voor het marktonderzoek. Wij gebruiken deze statistische gegevens anoniem voor Nimbles. Je kunt op ieder moment de vragenlijst afsluiten. Je antwoorden geven wij niet aan derde partijen en worden nooit openbaar. Daarnaast worden de antwoorden niet aan je e-mailadres gekoppeld.

  • Artikel 8 - Cookies
    Een cookie is een klein tekst bestand dat via de server van een site naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestandje vervolgens op in je apparaat. Je apparaat krijgt een uniek nummer, waarmee onze site het apparaat later weer herkent. We onderscheiden in beginsel sessie cookies en de tijdelijke of permanente cookies. Sessie cookies worden gewist zodra u de browser weer afsluit. De tijdelijke of permanente cookies blijven een lange tijd of onbeperkt op je computer staan. Door je instellingen en je gegevens kunnen wij onze website verbeteren en informatie en aanbiedingen personaliseren.

    Nimbles gebruiky Sessie cookies, tijdelijke en permanente cookies. De meeste door ons gebruikte cookies worden na beëindiging van de browsersessie weer van je harde schijf verwijderd. Naast deze sessie cookies gebruiken wij cookies die op je computer blijven staan. Als je weer opnieuw gaat browsen word je door onze site herkend. Zo weet Nimbles wat je instellingen zijn en welke pagina’s je hebt bezocht.

    Functies van cookies:
    - je blijft ingelogd en kunt ongestoord gebruik maken van de site;
    - je kunt reviews lezen en schrijven;
    - de website is snel;
    - we kunnen je fouten en ongemak op de website opsporen;
    - we kunnen verbeteringen testen;
    - we kunnen je persoonlijk adviseren op basis van wie je eerder hebt geboekt en/of bekeken;
    - je kunt profielen delen via social media zoals Facebook en Google; en
    - je krijgt optimale lokale informatie.

  • Artikel 9 - Re-Targeting
    Wij maken voor onze website gebruik van Re-Targeting. Met deze techniek bieden wij reclame-uitingen aan op de websites van partners. Dit doen we bij internetgebruikers die al eerder interesse in onze website en toonden. De weergave van deze reclame-uitingen op pagina's van partners gebeurt op basis van een cookie en een analyse van eerder gebruiksgedrag. Deze cookies zijn volledig anoniem. Er worden geen privacy gerelateerde gegevens opgeslagen.

  • Artikel 10 - Cookies verwijderen of uitschakelen
    Cookies kan je altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Je ontvangt dan geen cookies meer tijdens je bezoek op onze site.

  • Artikel 11 - Inzage en wijzigen van je gegevens
    Je kunt je persoonsgegevens inzien, wijzigen of verwijderen.

  • Artikel 12 - Wijzigingen in deze privacyverklaring
    Nimbles kan dit privacy statement aanpassen. Wij raden je aan deze verklaring regelmatig te raadplegen.

  • Artikel 13 - Herroeping en bezwaar
    Je kunt bezwaar maken tegen het gebruik van je gegevens voor onze producten en diensten. De mogelijkheid van herroeping geldt voor de toestemming van uitdrukkelijke gegevensverstrekking, onverminderd het recht van hoger beroep en cassatie.

  • Artikel 14 – Vragen?
    Heb je na het lezen van deze privacydisclaimer nog vragen en/of opmerkingen, dan kan je deze richten aan: hello@nimbles.com.